Onze service

De meeste bedrijven bieden service, maar wij doen net dat beetje extra voor u. Al 35 jaar staat Selekt Wonen Ter Veen garant voor hoogstaande service en dat werkt. Ons vaste klantenbestand blijft groeien.

Onze service bestaat uit:

  1. Het overtreffen van de verwachtingen van onze klanten.
  2. Het leveren van een hoogwaardige wooncollectie tegen een scherpe prijs.
  3. Door gezamenlijke inkoop zeer concurrerende prijzen bieden.
  4. Gratis tips en advies van onze vriendelijke vakmensen.
  5. Indien gewenst advies aan huis.
  6. Gratis thuis opmeten.
  7. Gratis monteren van gordijnen en leggen van vloerbedekking door ons eigen team.
  8. Met klanten spreken we een vaste tijd en dag af om onze collectie of dienst te leveren. U hoeft dus nooit te wachten.
  9. U mag alles aan ons vragen, lastige klanten bestaan bij ons niet.
  10. Klachten worden gratis of tegen een gereduceerde prijs opgelost.

Wij zijn pas blij wanneer onze klanten uitermate tevreden zijn.

Enquête
Elke klant ontvangt van ons een enquête om onze service te beoordelen. Het is heel belangrijk voor ons om de mening van de klant te weten. Elk kwartaal publiceren wij het uiteindelijke cijfer op onze website. Afgelopen kwartaal gaven onze klanten een 8,3! Een cijfer waar we heel blij mee zijn en ons motiveert om de service hoog te houden.

Kom gerust eens bij ons langs!
De koffie staat altijd klaar. Trek hiervoor een ochtend of middagje uit. U bent zo een paar uurtjes verder met het bezichtigen en uitproberen van de meubelen in onze showroom. Regelmatig vinden wij koude kopjes koffie terug, terwijl onze klanten zich aan de andere kant van de winkel bevinden. Mocht het u ook overkomen, krijgt u een nieuw kopje hete koffie. Schroom niet om onze vriendelijke interieuradviseurs te vragen naar tips en advies. Zij helpen u graag!

 

Onze merken

Merken bij Ter veen