Unieke Zomeropruiming bij Selekt Wonen Ter Veen Borger

 

Het is weer tijd voor onze jaarlijkse unieke zomeropruiming! Tijdens deze opruiming bieden we uitlopende (show)modellen aan voor zeer aantrekkelijke prijzen.

Lees meer...

De nieuwe voorjaarscollectie is binnen!

 

Deze tijd van het jaar is een uitstekende gelegenheid om eens binnen te lopen bij Selekt Wonen Ter Veen. Onze ruim opgezette woning zaak heeft namelijk onlangs de nieuwe collectie binnen gekregen, en is beslist de moeite waard om te bezoeken. Bovendien hebben we op tweede paasdag een heuse paasshow!

Lees meer...

Wij halen de bezem er door!

 

Het is weer tijd voor onze jaarlijkse unieke winter opruiming! Tijdens de opruiming bieden we uitlopende (show)modellen aan voor zeer aantrekkelijke prijzen.

Lees meer...

Selekt Wonen Ter Veen op de Wonen&Co beurs

 

Van donderdag 16 maart tot en met zondag 19 maart is Selekt Wonen Ter Veen weer van de partij op Wonen&Co woonbeurs. Dit is dé woonbeurs van het noorden en is met een bezoekersaantal van 50.000 ongekend populair. Wilt u er ook bij zijn? Lees dan snel verder, want we verloten een aantal vrijkaarten!  

Lees meer...

Waarom kiezen voor een PVC-vloer?

 

PVC-vloeren zijn op dit moment erg populair, maar waar ligt dat aan? Wat is een PVC-vloer eigenlijk? En waarom zou u voor een vloer van PVC kiezen? Dat vertellen wij u graag! 

Lees meer...

Onze merken

Merken bij Ter veen